szerencsejatek.zrt

30 éves a Szerencsejáték Zrt.

Megannyi emlékezetes lottó-pillanat, több tízezer elképesztő tárgy- és pénznyeremény, többezer nagyszabású sorsolási műsor, számos új termékbevezetés és Európa egyik legdinamikusabban fejlődő nemzeti lottótársasága: hihetetlen, de idén ünnepli 30. születésnapját a Szerencsejáték Zrt.

Vállalatunk az elmúlt három évtized alatt a klasszikus népszerű lottójátékok (Ötöslottó, Hatoslottó) mellett közel 200 különböző sorsjegyet vezetett be és olyan új, ma már ikonikussá váló számsorsjátékokat fejlesztett, mint a Kenó, a Skandináv lottó, a Luxor, a Puttó vagy a Joker, sőt 2014 óta elérhetővé tette az Eurojackpot játékot, amely kontinensünk számos országában jelenleg is elérhető.

1997-ben a sportfogadások kedvelői számára is új lehetőségek nyíltak, hiszen a Tippmix-szel, majd 16 évvel később, 2013-ban az online sportfogadási felülettel, a Tippmixpróval tovább bővült a Szerencsejáték Zrt. termékpalettája, mára már akár heti 200 ezer fogadási eseményt kínálva. A fogadási lehetőségekből a teljes értékesítési hálózatunkban elérhető Kincsem+ játék sem maradhatott ki.

A legújabb játékos igényeknek megfelelő fejlesztéseknek a pandémia sem vetett gátat, az elmúlt egy évben elérhetővé vált kínálatunkban az e-sport fogadás és a virtuális sport fogadás, újabb stratégiai termékcsaládunk, a sorsjegyek is megjelentek digitális formában. Közel 7 év után teljesen megújult online sportfogadási oldalunk számos új szolgáltatást nyújtva a hazai sportfogadók egyre növekvő táborának.

Mindemellett a nemzeti lottótársaság évről-évre jelentős mértékben járul hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához, 2020-ban több mint 118 milliárd forinttal. Jelentős szerepet vállalunk a magyar sportsikerek létrejöttében, támogatjuk a hazai kultúrát. A Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalásának középpontjában a fogyatékossággal élők társadalmi integrációja áll, többek között nagyvállalati zászlóshajó szerepet vállalva a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása területén.

A közel 1800 főt foglalkoztató vállalatunk 2021-ben másodszorra is elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját, a Randstad Award: Legvonzóbb munkaadó a szolgáltatás szektorban díjat 2020-ban és 2019-ben, előtte 2018-ban az Aon felmérésén másodszor lett Magyarország legjobb munkahelye a nagyvállalati kategóriában. Fogyatékosság-barát munkahely díjat is nyertünk több egymást követő évben, 2019-ben Fogyatékosság-Barát Champion díjat kaptunk.


A Szuperkoncert története

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. a 2018. és 2019. évi nagysikerű eseményt követően 2021-ben újra megrendezi a Szuperkoncert elnevezésű nagyszabású, ingyenes rendezvényét. Aki a helyszínen bulizta végig, nem felejti a Punnany Massif, Sting és Shaggy, vagy a Wellhello és Bryan Adams koncertjét. A legelső, a Hatoslottó 30. születésnapját ünneplő Szuperkoncerten több tízezren vettek részt, a világhírű sztárfellépők produkcióját még az eső sem tudta elmosni.

A 2018-as eseményre rendkívüli színpadtechnikával készült a Szerencsejáték Zrt., így a koncertet azok is átélhették, akik az óriási érdeklődőszám miatt csak a Kodály köröndnél tudtak megállni.

2019-ben mintegy 70 ezer ember volt kíváncsi a Skandináv lottó Szuperkoncertre, amelyen a Welhello mellett a kanadai rocksztár, Bryan Adams is fellépett a mintegy 500 négyzetméteres színpadon. A tökéletes koncertélményért 550 négyzetméteres LED világítás felelt, amelyből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult, a hangzásról pedig 200 darab csúcskategóriás hangszóró gondoskodott.

2021. szeptember 25-én egy újabb felejthetetlen koncertélménnyel gazdagodhat az, aki kilátogat a budapesti Puskás Aréna Szoborparkba, hiszen ezen a színpadon először lép fel a hazai könnyűzenei élet három kiemelkedő népszerűségű zenei formációja: 17 órakor a koncertet Lotfi Begi és vendégei nyitják, őket követi 18:00-kor a Bagossy Brothers Company, amelyet a 20 órától kezdődő Majka & Curtis exkluzív show zár le.

Az idei esemény egyik különlegessége, hogy a rendezvény ideje alatt a helyszíni értékesítésből befolyt teljes összeget a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, amelyet a szervezet a koronavírus-járvány miatt hátrányos helyzetbe került családok megsegítésére fordít.