szerencsejatek.zrt

Rúzsa Magdi

Koncert kezdése: 20:00
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdit 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, közel 20 éves zenei karrierje során számtalan teltházas turnét, arany- és platinalemezt tudhat magáénak, Aprócska blues című dalát pedig Európa-szerte megismerhették, hiszen 2007-ben ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon, ahol a legjobb dalszerző díját is átvehette. 2011-től önálló estet is tartott a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel, melyet 2013 márciusáig több mint 25 ezer ember nézett meg. A kétszeres Fonogram-, továbbá Petőfi Zenei-, valamint Máté Péter-díjas énekesnő 20:00-kor lép színpadra. Rúzsa Magdi nevéhez olyan klasszikusok köthetőek, amelyek a YouTube videómegosztón tízmilliót meghaladó játszást is generált, mint az „Érj hozzám”, az „Április” vagy éppen a „Légzés”. Az énekesnő 2021-ben a legjátszottabb volt a rádiók repertoárjában, a tavalyi év folyamán több mint 57 ezerszer hallhattuk a rádiókban és a TOP5 zeneszám közé is bekerült „szembeszél” című szerzeményével.

FOLLOW THE FLOW

Koncert kezdése: 18:30
FOLLOW THE FLOW

A háromtagú Follow The Flow 2016-ban alakult, jelenlegi felállásban négy éve zenélnek. A zenekarhoz 2018-ban csatlakozott Szakács Gergő, akivel közösen megjelentetett „Nem tudja senki” című dalok letarolta a slágerlistákat, a szerzeménnyel nem csak platinalemezt zsebelhetett be, a hozzá készült videóklip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, három év alatt több mint 66 milliós megtekintéssel. Az albumon debütált „Gavallér”, „Porszem”, valamint „Fedezékbe” című dalok is a rádiós és online toplisták folyamatos szereplői, a koncertek állandó szereplői lettek. A Follow The Flow a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat vihette haza, 2018 novemberében pedig a közönség szavazatai alapján ők képviselhették Magyarországot az MTV EMA díjátadó gáláján Bilbaóban. 2019-ben és 2020-ban is Fonogram-díjra jelölték őket, az Év hazai modern pop-rock albuma vagy felvétele, illetve az Év Felfedezettje kategóriákban is.

Hangolódj a Szuperkoncertre:

VALMAR

Koncert kezdése: 17:30
VALMAR

Az estét a fiatalok elsőszámú kedvence, a VALMAR nyitja, akik Szikora Róberttel közös kollaborációjukkal, az „Úristen” című dalukkal örökre beírták magukat a zenelejátszók történetébe, a duó a YouTubeon 4 hónap alatt 23 milliós megtekintést generált és a streaming szolgáltatók listáin is élvonalas, első helyezést ért el a streaming-szolgáltatók adatait összesítő Stream Top 40 listán, valamint a Mahasz magyarországi kislemezeladásokat összesítő Single Top 40 listáján is. A duó 2020-ban robbant be a köztudatba a Bruno x Spacc hip hop duóval és Manuellel közösen készített Visz a vérem című dalukkal, amely 16 milliót meghaladó lejátszást generált a YouTubeon. A 2021-re halasztott labdarúgó-Európa-bajnokság alkalmával a hazai tizenegy tiszteletére a Hősök formációval közös kollaborációt mutattak be „Magyarok” címmel.

Hangolódj a Szuperkoncertre:

JUMMODADDY

JumboDaddy

Jumodaddy az Irie Maffia zeneszerző alapítótagja, nemzetközi szinten is ismert billentyűs-dalszerző, remixer és producer. Az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producerként stiláris megkötöttségek nélkül mozog a basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy Bye Alex. "Ungerground hazai dj" kategóriában a Dj Szövetség - Ballantines Music Awards háromszoros nyertese, többszörös Fonogram díj jelölt.