szerencsejatek.zrt

Majka & Curtis

Koncert kezdése: 20:00
Majka & Curtis

20:00-tól Majka és Curtis, Magyarország egyik legfelkapottabb előadópárosa egyedülálló kétórás exkluzív show-val lép fel a Szuperkoncerten. A rapperek eddig soha nem látott előadással készülnek, amelyen nem csak a zene, hanem a látványvilág is kiemelkedő lesz. Az ózdi rapper közel 20 éve robbant be a köztudatba, Curtissel közös daluk, a „Belehalok” pedig 2012-ben már a megjelenést követően azonnal sláger lett, ami a koncertek elengedhetetlen eleme azóta is. Majka az elmúlt években szinte minden díjat megnyert: Az év dala és albuma (Fonogram-díj), A legjobb férfi előadó, A legjobb videóklip (VIVA Comet), Az év férfi televíziós szereplője (Story Ötcsillag), COMET Gála - “A legjobb férfi előadó” 2016-ban és 2017-ben is. Videóklipjeinek hatalmas a nézettsége a legnépszerűbb videómegosztó-csatornán. Koncertjei rendre telt házasak, a nagy nyári fesztiválok headliner fellépője. A páros nem csak a Papp László Arénát töltötte meg, hanem 2021-ben a Budapest Park rekordereiként egymás után három teltházas koncertet is adtak, ahol esténként 12 ezer ember volt kíváncsi a zenészpáros fellépésére.

Hangolódj a Szuperkoncertre:

Bagossy Brothers Company

Koncert kezdése: 18:00
Bagossy Brothers Company

18:00-tól a Bagossy Brothers Company lép színpadra. A gyergyószentmiklósi zenekar az elmúlt évben felszántotta a slágerlistákat. A Bagossy testvérpár nevével fémjelzett együttes egymás után kétszer is bezsebelhette az év hangfelvételéért járó Fonogram-díjat, valamint 3 Petőfi Zenei Díjjal is büszkélkedhet. A zenei megosztókon többmilliós streamet generált, a videómegosztón pedig összesen több mint 150 millió megtekintést ért el. A Szuperkoncerten felcsendül majd a közönségkedvenc „Olyan Ő”, a „Visszajövök” és a „Valahol itt”, de az új albumról is érkeznek meglepetések.

Hangolódj a Szuperkoncertre:

Lotfi Begi

Koncert kezdése: 17:00
lotfi begi

A Szuperkoncertet 17:00-kor Lotfi Begi és csapata indítja. Hazánk egyik legkeresettebb lemezlovasa legismertebb kollaborációit hozza el a Szuperkoncertre, hiszen színpadra lép Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Burai Krisztián és DR BRS is. A népszerű DJ többek között a Balaton Sound, a Sziget, a VOLT Fesztivál és az EFOTT állandó fellépője. Az MTV Music Awards- és Petőfi Zenei Díjas lemezlovas és producer. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Kollányi Zsuzsival és DR BRS-el közös „Régi nyár” vagy a Burai Krisztiánnal jegyzett „Háborgó Mélység 2”, amely szintén felcsendül a Szuperkoncerten.

Hangolódj a Szuperkoncertre: