szerencsejatek.zrt

Helyszín

Budapest, Puskás Aréna Szoborpark

A Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncert eseménye az idei évben egy egyedülálló helyszínre, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban került megrendezésre.

Figyelem! A zenés-táncos rendezvényen kizárólag koronavírus elleni védettséggel rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettség igazolásához védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása szükséges a zenés-táncos rendezvényre történő belépést megelőzően. A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető. A negatív PCR teszt nem elegendő a belépéshez, mindenképp szükség van a védettségi igazolványra a jelenleg hatályos szabályozásnak megfelelően.

>> Belépéshez szükséges adatkezelési tájékoztató <<


Akadálymentes helyszín

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjára. Összhangban társadalmi felelősségvállalásunkkal, a rendezvényen ezúttal is kibővített akadálymentes lelátót és mosdót biztosítunk az érdeklődők számára közvetlenül a színpad mellett, amelyet nemcsak a mozgásukban korlátozott személyek, hanem a siketek és nagyothallók, valamint a vakok és gyengénlátók is egyaránt igénybe vehetnek, szükség esetén egy fő kísérő részvételével.

A helyfoglalás ugyan nincs előzetes regisztrációhoz kötve, azonban szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket, hogy – a lelátó befogadóképességének függvényében – a helyeket kizárólag érkezési sorrendben, a fogyatékosságot igazoló dokumentummal rendelkezők számára tudjuk biztosítani. Az akadálymentes lelátó könnyebb megközelíthetősége érdekében a fogyatékkal élők egy külön bejáraton, a Szoborpark Ifjúság útja felőli oldalán tudnak bejutni a helyszínre, mely a lelátóhoz legközelebb található beléptető pont.

A LELÁTÓ HELYSZÍNE: A PUSKÁS FERENC SZOBORPARK DÓZSA GYÖRGY ÚT FELŐLI OLDALA

Társaságunk 18 éve működteti karitatív sorsjegy-értékesítő hálózatát, amelyben megváltozott munkaképességű dolgozóknak biztosít munkalehetőséget országszerte. A koncert helyszínén elérhető értékesítési pontokon bárki találkozhat velük, hiszen a Szerencsejáték Zrt. új, 100m2-es mobil értékesítőhelye, az akadálymentesített pop-up store mellett a Szoborparkban összesen 4 karitatív sorsjegy-árus várja a játékosokat.


Megközelítés

Tekintettel a várható nagy létszámú érdeklődésre, az alábbiak figyelembevételével javasoljuk a helyszín megközelítését:

Metró: A metróval érkezők számára a M2 metróval Puskás Ferenc Stadion megállóját ajánljuk, ahonnan pár perc sétával megközelíthető a kijelölt főbejárat. A rendezvény napján, szeptember 22:00 órától a M2 metró vonalán járatsűrítést vezet be a Budapesti Közlekedési Központ.

Busz, villamos, trolibusz: A busszal érkezők részére a Stefánia út / Thököly út megállóját javasoljuk, melyet a következő jelzésű buszokkal lehet megközelíteni: 5, 7, 7E, 8E, 110, 112, 133E. A villamos érkezők részére az 1-es villamost ajánljuk, a gyors és kényelmes megközelítés érdekében. A 75 és 77-es számú trolibusz, Szobránc köz megállója közvetlenül a főbejárat előtt áll meg. A koncert napján 12 órától várhatóan 24:00 óráig a 75-ös, valamint a 77-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik, míg ugyanezen napon 22:00 órától az 1-es villamos vonalán járatsűrítést vezet be a Budapesti Közlekedési Központ. Bővebb információ a https://bkk.hu/ weboldalon.

Vonat, távolsági busz:A Szerencsejáték Zrt. továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Éppen ezért az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 25-én a MÁV Start és a Volánbusz járatain.

MÁV

A kedvezmény* bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A kedvezmény igénybevétele rendkívül egyszerű: az utasnak bármely belföldi jegypénztárban, ennek hiányában pedig közvetlenül a jegyvizsgálónál a vonaton kell jeleznie, hogy alkalmi menettérti, vagyis retúr jegyet kíván vásárolni a Szerencsejáték Zrt. által megrendezendő Szuperkoncertre. Ezt követően az utasnak a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton le kell bélyegeztetnie a menetjegyét, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltania.

*A kedvezmény a 2. osztályú menetdíjra vonatkozik, feláras vonatokon a pótjegyet, helyjegyet meg kell váltani.

Volán

A kedvezmény igénybevételéhez vásárold meg a teljes árú menetjegyed elővételben a Volánbusz bármely pénztárában, automatájában, vagy akár az autóbusz fedélzetén indulás előtt. Ezt követően őrizd meg a jegyed és a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton pecsételtesd le a menetjegyet, így a lepecsételt menetjegy bemutatásával tudsz visszautazni indulási helyre.

Az online jegyvásárláshoz* kattints ide:

*az online jegyvásárlás kizárólag a rendszerben szereplő járatokra lehetséges.


Parkolás, forgalomkorlátozás

A koncert napján, a Puskás Aréna közvetlen közelében forgalomelterelés, illetve megállási tilalom lép életbe, az alábbiak szerint:

Ifjúság útja és környéke megállási tilalom

2021. szeptember 25-én 00:00 órától 2021. szeptember 25-én 24:00 óráig:
Budapest XIV., Ifjúság útja mindkét oldalán a Stefánia úttól a Dózsa György útig.

Forgalomtechnikai eszközzel történő forgalom zárás

2021. szeptember 25-én 12.00 órától 2021. szeptember 25-án 24.00 óráig:
Budapest XIV., Ifjúság útját a Stefánia úttól a Dózsa György útig.