szerencsejatek.zrt

STREAMING:

Kövesd élőben a Szuperkoncertet online. Az esemény napján online közvetítést biztosítunk!

Nézz vissza október 1-jén!


Helyszín

Budapest, Puskás Aréna Szoborpark

A Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncert eseménye az idei évben egy egyedülálló helyszínen, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban kerül megrendezésre.


Akadálymentes helyszín

A Szerencsejáték Zrt. hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjára. Összhangban társadalmi felelősségvállalásunkkal, a rendezvényen ezúttal is kibővített akadálymentes lelátót és mosdót biztosítunk az érdeklődők számára közvetlenül a színpad mellett, amelyet nem csak a mozgásukban korlátozott személyek, hanem a siketek és nagyothallók, valamint a vakok és gyengénlátók is egyaránt igénybe vehetnek, szükség esetén egy fő kísérő részvételével.

A helyfoglalás ugyan nincs előzetes regisztrációhoz kötve, azonban szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket, hogy – a lelátó befogadóképességének függvényében – a helyeket kizárólag érkezési sorrendben, a fogyatékosságot igazoló dokumentummal rendelkezők számára tudjuk biztosítani. Az akadálymentes lelátó könnyebb megközelíthetősége érdekében a fogyatékkal élők egy külön bejáraton, a Szoborpark Ifjúság útja felőli oldalán tudnak bejutni a helyszínre, mely a lelátóhoz legközelebb található beléptető pont.

A LELÁTÓ HELYSZÍNE: A PUSKÁS FERENC SZOBORPARK DÓZSA GYÖRGY ÚT FELŐLI OLDALA

Társaságunk 18 éve működteti karitatív sorsjegy-értékesítő hálózatát, amelyben megváltozott munkaképességű dolgozóknak biztosít munkalehetőséget országszerte. A koncert helyszínén elérhető értékesítési pontokon bárki találkozhat velük, hiszen a Szerencsejáték Zrt. új, 100m2-es mobil értékesítőhelye, az akadálymentesített pop-up store mellett a Szoborparkban összesen 5 karitatív sorsjegy-árus várja a játékosokat.


Megközelítés

Tekintettel a várható nagy létszámú érdeklődésre, az alábbiak figyelembevételével javasoljuk a helyszín megközelítését:

Metró: A metróval érkezők számára a M2 metróval Puskás Ferenc Stadion megállóját ajánljuk, ahonnan pár perc sétával megközelíthető a főbejárat.

Busz, villamos, trolibusz: A busszal érkezők részére a Reiner Frigyes park megállóját javasoljuk, melyet a következő jelzésű buszokkal lehet megközelíteni: 5, 7, 7E, 8E, 110, 112, 133E
A villamos érkezők részére az 1-es villamost ajánljuk, a gyors és kényelmes megközelítés érdekében.
A 75 és 77-es számú trolibusz, Szobránc köz megállója közvetlenül a főbejárat előtt áll meg.

Tájékoztatjuk, hogy a koncert végével az M2-es metró továbbá az 1-es villamos útvonalán sűrített járatokat biztosítunk a gördülékenyebb hazautazás érdekében.

Kedvezményes utazási lehetőség: A tavalyi évhez hasonlóan, együttműködve a MÁV-START Zrt.-vel, GYSEV Zrt.-vel és a Volánbusz Zrt. -vel, idén is biztosítunk 50%-os kedvezményű jegyeket a vidékről érkezők számára. A kedvezmény igénybevételéhez és a feltételekhez kérjük olvassa el az erre vonatkozó tájékoztatásunkat.

MÁV

A kedvezmény* bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A kedvezmény igénybevétele rendkívül egyszerű: az utasnak bármely belföldi jegypénztárban, ennek hiányában pedig közvetlenül a jegyvizsgálónál a vonaton kell jeleznie, hogy alkalmi menettérti, vagyis retúrjegyet kíván vásárolni a Szerencsejáték Zrt. által megrendezendő Szuperkoncertre. Ezt követően az utasnak a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton le kell bélyegeztetnie a menetjegyét, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltania.

*A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegy visszautazásra érvénytelen. Az utas részére a menetjegy ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú egyúti jegyet (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyet) szolgáltat ki és felszámítja a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíjat is.

Volán

A kedvezmény igénybevételéhez vásárold meg a teljes árú menetjegyed elővételben a Volánbusz bármely pénztárában, automatájában, vagy akár az autóbusz fedélzetén indulás előtt. Ezt követően őrizd meg a jegyed és a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton pecsételtesd le a menetjegyet, így a lepecsételt menetjegy bemutatásával tudsz majd visszautazni az indulási helyre.