szerencsejatek.zrt

Neked szerencse, másnak esély!

A 2019-ben megszervezett Szuperkoncertet követően készült kutatásból kiderült, hogy a válaszadók túlnyomó többsége egy jótékonysági elemmel is szívesen kibővítené az ingyenes koncertet. Ezt az igényt is szem előtt tartva döntött akkor úgy a nemzeti lottótársaság, hogy az Ökumenikus Segélyszervezettel 2012 óta fennálló sikeres kapcsolatát kibővíti, és a 2021. szeptember 25-i ingyenes eseményen, a szerencsejáték-termékekből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget teljes egészében felajánlottuk a Segélyszervezetnek.

#köszönjük

szerencsejatek.zrt

A Szerencsejáték Zrt. 2022-ben, a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten is folytatja ezt a hagyományt.

A Segélyszervezet az idén összegyűjtött összegből a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programját támogatja majd, mellyel rászoruló gyermekek ezreinek ad ESÉLYT országszerte, szegénység okozta hátrányaik leküzdésére. A program olyan nehéz körülmények között élő gyermekkel foglalkozik rendszeresen, akik e támogatás nélkül nem indulhatnának társaikkal egyenlő esélyekkel az életben: nem lennének meg a szükséges eszközeik a tanuláshoz; nem járhatnának az iskolán kívüli korrepetálásra, fejlesztő foglalkozásokra, táborokba.

Bővebb információ: https://segelyszervezet.hu/

mös

A 2021-ben megrendezett Szuperkoncerten 4 ponton értékesítették a megváltozott munkaképességű kollegáink a sorsjegyeket. Figyelembe véve a program karitatív támogatói célját és a tavalyi sikereket, idén a folyamatos és gördülékeny kiszolgálás érdekében további értékesítési pontokkal bővítjük - összesen 9 értékesítőpont ezen belül 5 karitatív sorsjegyárus lesz jelen- a vásárlás és egyben a támogatás lehetőségét.

Tájékoztatjuk, hogy a karitatív sorsjegyárusoknál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

A budapesti koncerten helyet kap a Pop-up értékesítési pontunk, valamint a maximális felszereltségű, több funkciót is betöltő 100nm-es területű, akadálymentes SzerencseSziget, ezzel is lehetőséget adva arra, hogy a tavalyi bevételt meghaladva idén nagyobb összeggel járulhassunk hozzá jó célokat szolgálva az Ökumenikus Segélyszervezet munkájához.

Társaságunk a játékélmény növelése érdekében Játékoskártyát bocsátott ki, melynek előnye többek között az automatikus nyereményátutalás, nyereményről e-mailben történő értesítés, kedvenc játékok tárolása és kezelése, valamint a Játékoskártya használóknak dedikált promóciókban való részvétel. Amennyiben a helyszínen Játékoskártyát igényel, értékessel ajándékkal lepjük meg.

szerencsejatek.zrt