szerencsejatek.zrt

köszönjük

Az idei Szuperkoncert egyik különlegessége, hogy a 30 éves nemzeti lottótársaság az eseményen minden munkatársa nevében köszönetét szeretné kifejezni a koronavírus-járvány elleni védekezésben kulcsszerepet betöltő mentősöknek. Az Országos Mentőszolgálat közel 1000 kollegájának és kísérőiknek egy különleges koncertélménnyel készülünk a helyszínen.

#köszönjük

szerencsejatek.zrt

Budapesten először a Szuperkoncerten lesz látható maximális felszereltséggel az egyszerre három funkciót is betöltő SzerencseSziget, amely akadálymentes értékesítőpontként, chillzone-ként és szurkolói térként is várja az érdeklődőket. A közel 100 nm-es mobillottózói kitelepüléssel a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen a koronavírus-járvány okozta negatív gazdasági hatások miatt hátrányos helyzetbe kerülő családokat szeretné támogatni. A Szuperkoncerten 4 karitatív sorsjegyárus és összesen 8 értékesítőpont kapott helyet, a helyszíni értékesítésből származó árbevételt a 30 éves Szerencsejáték Zrt. 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

szerencsejatek.zrt

Ökumenikus Segélyszervezet aktuális programja

A Kapaszkodó program keretében az Ökumenikus Segélyszervezet az ország 20 pontján több mint 3000 gyermek számára biztosít rendszeres fejlesztő foglalkozásokat a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. A program a járványhelyzet alatt sem szünetelt, sőt: munkatársaik minden rendelkezésre álló eszközzel segítettek a gyermekeknek, hogy be tudjanak kapcsolódnia digitális oktatási rendbe. 2020-ban Kapaszkodó 2.0 néven speciális programot indítottak a veszélyhelyzet alatt felhalmozott lemaradások leküzdésére azoknak a gyermekeknek, akik körülményeik miatt kevésbé hatékonyan tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Bővebb információ: https://segelyszervezet.hu/

szerencsejatek.zrt