Halott Pénz

Koncert kezdése: 20:00

Marsalkó Dávid szóló projektből 2013-ban hétfős élőzenekaros produkcióvá alakult Halott Pénz több száz teltházas koncerttel büszkélkedhet, amely határokon is átnyúlva hódította meg a közönséget. Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara háromszor megtöltötte a Papp László Arénát, a Budapest Parkban pedig 12 alkalommal adott teltházas koncertet és már készül a 2024-es Puskás Arénás koncertjére. A többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas zenekar több mint tíz éve uralja a slágerlistákat, közel 20 éves fennállása alatt pedig a fesztiválok – köztük a VOLT és a Sziget – nagyszínpadainak elengedhetetlen zenekara lett. A Youtube-on közel 400 milliós lejátszást tudhat magáénak, olyan videókkal melyek több tízmilliós megtekintést értek el. A Halott Pénz különleges látványvilággal érkezik a Szuperkoncert színpadára, ahová Marsalkó Dávid és Járai Márk vezetésével a zenekar nem csak az elmúlt évek legjobb dalait hozza el, hanem exkluzív pirotechnikai show-val is készül.

Byealex és a Slepp

Koncert kezdése: 18:30

Alex és zenekara, azaz a ByeAlex és a Slepp (Márta Alex, Schnellbach Dávid, Fekete Balázs, Tóth G. Zoltán, Poór András) már legfrissebb megjelenéseikkel is több milliós nézettségeknél járnak, a különleges hangulatú „Csokko”, a szépen szomorú „Vajon (Hogy halok meg?)”, és az Alex hitvallását hűen tükröző „Valamiben” és „Széltoló” is egyből megtalálta a közönséget. A zenekar nevéhez számos sláger fűződik: a Manuellel közös „Rossz esték”, a 2020-as Rehab nagylemez dalai, az „Így hagysz el”, a „Merülök” és az „Emlékszem (vagy...)”, vagy éppen a máig közönségkedvenc „Még mindig”, amely 2015-ben, a ByeAlex és a Slepp megalakulásának évében jelent meg. A koncerteken továbbra is nagy sikerrel játsszák az olyan ByeAlex-klasszikusokat is, mint a „Fekete” vagy „Az én rózsám”. Az önmagához hű, töretlenül népszerű zenekar a legtöbb fesztivál nagyszínpadát már meghódította, 2023-ban újra megtöltötték a Budapest Parkot, 2024 februárjában pedig beveszik a Budapest Arénát is.

Dr Brs és vendégei

Koncert kezdése: 17:30

Béres Attila, vagyis DR BRS 2018-ban robbant be a slágerlisták élére, amikor közreműködő társaival újragondolta a Fekete Vonat klasszikusát. A „Hol van az a lány” éveken keresztül a rádiós játszási lista egyik kedvence volt, a videómegosztón pedig több mint 60 millió lejátszást generált. A népszerű dj-producer az elmúlt öt évben a hazai zenei élet éllovasaival kollaborált, olyan népszerű közönségkedvenceket dolgozott fel, mint Lerch István és Demjén Ferenc „Tűzvarázsló” című dala, vagy éppen Balázs Fecó másik klasszikusa, az „Évszakok”. Az elmúlt években olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Jazz+Az, Zalatnay Cini, Kozsó, vagy éppen Király Linda, Kollányi Zsuzsi, Biga, Varga Viktor, és Lotfi Begi, akikkel közösen építette meg a generációk közti zenei hidat. Az örökzöld slágerek mellett közreműködő társaival olyan saját szerzeményeket is megjelentettek, mint a „Koccintós” és a „Tökéletes minden centi”, melyekkel a videómegosztón több mint 200 millió megtekintést zsebelt be. A Szuperkoncerten eddig soha nem látott felállásban, élőzenekaros kísérettel áll színpadra DR BRS, aki vendégeivel közösen a lejátszási listák kedvenceit hozza el szeptember 23-án a Puskás Aréna Szoborparkba.