Neked szerencse, másnak esély!

A Szerencsejáték Zrt. több mint tíz éve támogatja Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezetét. Az Ökumenikus Segélyszervezet nemcsak hazánkban, hanem a világ számos országában segítséget nyújt a rászorulóknak. Legfőbb céljuk, hogy esélyt adjanak a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára, illetve természeti katasztrófa vagy háború esetén azonnali segítséget tudjanak nyújtani a rászorulóknak. A nemzeti lottótársaság 2021 óta – az éves támogatásán felül - a Szuperkoncert elnevezésű nagyszabású ingyenes rendezvényén a szerencsejáték-termékek helyszíni értékesítéséből befolyt összeget teljes egészében felajánlotta a Segélyszervezetnek. A Szerencsejáték Zrt. 2023-ban, az Eurojackpot Szuperkoncerten is folytatja ezt a hagyományt, és idén is vállalta: segíti az Ökumenikus Segélyszervezet az Eurojackpot Szuperkoncert termékértékesítésének bevételével, hogy ezzel az összeggel is hozzájáruljon a szervezet célkitűzéséhez, miszerint az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adhasson a rászorulóknak.

Bővebb információ: https://segelyszervezet.hu/

#köszönjük

Az Eurojackpot Szuperkoncerten 6 ponton találkozhattok az idén 20 éves karitatív állományunkban dolgozó a megváltozott munkaképességű kollegáinkkal és vásárolhattok tőlük a sorsjegyeket. Figyelembe véve a program karitatív támogatói célját és a tavalyi sikereket, idén a folyamatos és gördülékeny kiszolgálás érdekében további értékesítési pontokkal bővítjük - összesen 9 értékesítőpont lesz jelen.

Tájékoztatjuk, hogy a karitatív sorsjegyárusoknál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség, a többi értékesítési ponton kártyával is lehet fizetni.

Társaságunk a játékélmény növelése érdekében Játékoskártyát bocsátott ki, melynek előnye többek között az automatikus nyereményátutalás, nyereményről e-mailben történő értesítés, kedvenc játékok tárolása és kezelése, valamint a Játékoskártya használóknak dedikált promóciókban való részvétel. Amennyiben a helyszínen Játékoskártyát igényel, értékessel ajándékkal lepjük meg.


Áldozatsegítő Központ

Az immáron több mint egy évtizede indult Áldozatsegítő Központ feladata és célja, hogy a bűncselekmények és tulajdon elleni szabálysértések áldozatainak segítséget nyújtson. Magyarországon jelenleg tizenöt városban érhető el Áldozatsegítő Központ vagy Áldozatsegítő Pont. A Szerencsejáték Zrt. - hasonlóan más állami vállalatokhoz - fontos feladatának érzi, hogy részt vegyen az áldozatsegítő védőhálók kiszélesítésében, munkavállalói körében felhívja a figyelmet az Áldozatsegítő Központra. A Központ kiterjedt hálózatának köszönhetően - közel 140 társszervvel, civil és egyházi szervezettel van kapcsolatuk - mindenki számára biztosítani tudják a személyre szabott és minél gyorsabb segítségnyújtás lehetőségét. A szolgáltatások térítésmentesen és rászorultságra való tekintet nélkül vehetők igénybe, tehát mindenki számára elérhetőek. A bajbajutottak számára 0-24 órás, ingyenes hívható áldozatsegítő vonal áll rendelkezésére a 06 80 225 225 telefonszámon.