Streaming

Kövesd élőben a Szuperkoncertet online. Az esemény napján online közvetítést biztosítunk, melyet a lenti linkre kattintva tudod megtekinteni!
Nézz vissza szeptember 23-án!

YouTubeKövesd az online koncertet!


Helyszín

Budapest, Puskás Aréna - Szoborpark

A Szuperkoncert esemény az idei évben a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban került megrendezésre.

Praktikus információkat összegyűjtöttük Neked, tekintsd meg helyszíntérképünket!


Aladálymentes helyszín

A Szerencsejáték Zrt. hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjára. Összhangban társadalmi felelősségvállalásunkkal a rendezvényen ezúttal is kibővített akadálymentes lelátót és mosdót biztosítunk az érdeklődők számára közvetlenül a színpad mellett, amelyet nemcsak a mozgásukban korlátozott személyek, hanem a siketek és nagyothallók, valamint a vakok és gyengénlátók is egyaránt igénybe vehetnek, szükség esetén egy fő kísérő részvételével.

A helyfoglalás ugyan nincs előzetes regisztrációhoz kötve, azonban szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket, hogy – a lelátó befogadóképességének függvényében – a helyeket kizárólag érkezési sorrendben, a fogyatékosságot igazoló dokumentummal rendelkezők számára tudjuk biztosítani. Az akadálymentes lelátó könnyebb megközelíthetősége érdekében a fogyatékkal élők egy külön bejáraton, a Szoborpark Ifjúság útja felőli oldalán tudnak bejutni a helyszínre, mely a lelátóhoz legközelebb található beléptető pont.

A LELÁTÓ HELYSZÍNE: A PUSKÁS FERENC SZOBORPARK DÓZSA GYÖRGY ÚT FELŐLI OLDALA


Megközelítés

Tekintettel a várható nagy létszámú érdeklődésre, az alábbiak figyelembevételével javasoljuk a helyszín megközelítését:

Metró: A metróval érkezők számára a M2 metróval Puskás Ferenc Stadion megállóját ajánljuk, ahonnan pár perc sétával megközelíthető a főbejárat.

Busz, villamos, trolibusz: A busszal érkezők részére a Reiner Frigyes park megállóját javasoljuk, melyet a következő jelzésű buszokkal lehet megközelíteni: 5, 7, 7E, 8E, 110, 112, 133E
A villamos érkezők részére az 1-es villamost ajánljuk, a gyors és kényelmes megközelítés érdekében.
A 75 és 77-es számú trolibusz, Szobránc köz megállója közvetlenül a főbejárat előtt áll meg.


PARKOLÁS, FORGALOMKORLÁTOZÁS:

A koncert napján, a Puskás Aréna közvetlen közelében forgalomelterelés, illetve megállási tilalom lép életbe, az alábbiak szerint:

  • Ifjúság útja és környéke megállási tilalom

2023. szeptember 23-án 00:00 órától 2023. szeptember 23-án 24:00 óráig.

Budapest XIV., Ifjúság útja mindkét oldalán a Stefánia úttól a Dózsa György útig.

  • Forgalomtechnikai eszközzel történő forgalom zárás:

2023. szeptember 23-án 12.00 órától 2023. szeptember 23-án 24.00 óráig:

Budapest XIV., Ifjúság útját a Stefánia úttól a Dózsa György útig.


MÁV

A kedvezmény* bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A kedvezmény igénybevétele rendkívül egyszerű: az utasnak bármely belföldi jegypénztárban, ennek hiányában pedig közvetlenül a jegyvizsgálónál a vonaton kell jeleznie, hogy alkalmi menettérti, vagyis retúr jegyet kíván vásárolni a Szerencsejáték Zrt. által megrendezendő Szuperkoncertre. Ezt követően az utasnak a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton le kell bélyegeztetnie a menetjegyét, így a visszaútra már nem kell újabb jegyet váltania.

*A kedvezmény a 2. osztályú menetdíjra vonatkozik, feláras vonatokon a helyjegyet meg kell váltani.

› https://www.mavcsoport.hu/

Volán

A kedvezmény igénybevételéhez vásárold meg a teljes árú menetjegyed elővételben a Volánbusz bármely pénztárában, automatájában, vagy akár az autóbusz fedélzetén indulás előtt. Ezt követően őrizd meg a jegyed és a Szuperkoncert helyszínén található valamely információs ponton pecsételtesd le a menetjegyet, így a lepecsételt menetjegy bemutatásával tudsz visszautazni indulási helyre.
Az online jegyvásárláshoz* kattints ide:
› https://webelin.volanbusz.hu/belfold/elovetel/xelinmain?lang=hu

*az online jegyvásárlás kizárólag a rendszerben szereplő járatokra lehetséges.


Fájlházirend